Klanten login


Dekabo Groep

De Dekabo Groep bestaat uit een holdingmaatschappij, Dekarent en drie werkmaatschappijen, Dekabo in Olen, Fordibel in Jodoigne en Underground Solutions in Olen. Wij zijn een onafhankelijke full-service organisatie voor alles wat met horizontaal gestuurde boringen te maken heeft. De klant staat bij ons centraal.

Wij werken zowel rechtstreeks voor bouwheren als in onderaanneming voor het plaatsen van nutsleidingen bij grote infrastructuurwerken zoals bijvoorbeeld de aanleg van nieuwe industrieterreinen. We beschikken over het modernste en meest volledige machinepark in België waarmee van de meest eenvoudige tot de meest complexe boring uitgevoerd kan worden. Toch zijn het in de eerste plaats de gemotiveerde medewerkers die dag in dag uit het verschil maken. Nieuwe medewerkers worden door eigen mensen opgeleid en starten op kleinere machines waarna ze, in functie van hun ervaring, resultaten en interesses, kunnen doorgroeien.

De Dekabo Groep is dan ook trots op het minieme personeelsverloop. Met onze 45 medewerkers, samen goed voor meer dan 200 jaar ervaring in gestuurde boringen, hebben we heel wat know-how in huis.

Van bij het ontstaan wordt veel aandacht besteed aan en geïnvesteerd in het uitbouwen van de administratie en planning waardoor ondanks de groei van de organisatie er nog een grote mate van flexibiliteit bestaat.